- 37%
GPS Tracker auto moto TKSTAR TK905 cu magnet, standby pana la 60 zile, urmarire si localizare auto, moto, camioane , dube , TIR - Gratuit, Fara Abonament
GPS Tracker auto moto TKSTAR TK905 cu magnet, standby pana la 60 zile, urmarire si localizare auto, moto, camioane , dube , TIR - Gratuit, Fara Abonament GPS Tracker auto moto TKSTAR TK905 cu magnet, standby pana la 60 zile, urmarire si localizare auto, moto, camioane , dube , TIR - Gratuit, Fara Abonament GPS Tracker auto moto TKSTAR TK905 cu magnet, standby pana la 60 zile, urmarire si localizare auto, moto, camioane , dube , TIR - Gratuit, Fara Abonament GPS Tracker auto moto TKSTAR TK905 cu magnet, standby pana la 60 zile, urmarire si localizare auto, moto, camioane , dube , TIR - Gratuit, Fara Abonament GPS Tracker auto moto TKSTAR TK905 cu magnet, standby pana la 60 zile, urmarire si localizare auto, moto, camioane , dube , TIR - Gratuit, Fara Abonament GPS Tracker auto moto TKSTAR TK905 cu magnet, standby pana la 60 zile, urmarire si localizare auto, moto, camioane , dube , TIR - Gratuit, Fara Abonament

GPS Tracker auto moto TKSTAR TK905 cu magnet, standby pana la 60 zile, urmarire si localizare auto, moto, camioane , dube , TIR - Gratuit, Fara Abonament

Scrie o recenzie
Pret lista: 550,00 Lei
349,00 Lei
(TVA inclus) Reducere: 201,00 Lei (37%)
Pune o întrebare
TRND3
Stoc epuizat !

GPS-ul TKSTAR905 Tracker Auto este un dispozitiv de mici dimensiuni, foarte usor de ascuns si de instalat, datorita kitului din pachet cat si a instructiunilor din manual.


In pachet aveti inclus si cablul usb de incarcare permanenta la acest GPS tracker.

Pe platforma web se pot urmari si 30 de dispozitive GPS in acelasi timp.Dupa apelare,trimite link cu pozitia in Google maps !


Puteti monitoriza in timp real autovehiculul dumneavoastra, puteti asculta in preajma dispozitivului datorita microfonului incorporat in dispozitiv.

GPS Tracker performant pentru masini,ambarcatiuni, bagaje, persoane dedicat monitorizarii live prin aplicatia pentru smartphone si locarizarii precise in orice moment. Cu ajutorul unei cartele sim gsm introdusa in gps tracker, veti sti tot timpul locatia vehicolului sau a persoanei vizate.

Principalul avantaj al acestui tracker este perioada de functionare. Acesta are un acumulator de 5000 mAh ce ii permite sa ramana activ pentru 60 de zile. Astfel este foarte potrivit pentru a monitoriza masini sau persoane fara a mai fi nevoie sa intrati in contact cu gps-ul plasat pentru a-l reincarca. Poate fi conectat la bateria autovehiculului astfel incat puteti avea autonomie nelimitata. Are si baterie proprie.

Se poate conecta la platforma gratuita si veti vedea in timp real parcursul masinii sau motocicletei si traseul efectuat in ziua respectiva.

Magnetul puternic, dar si acumulatorul, care asigura pana la 60 de zile in stand-by il fac util pentru dedectivi particulari sau patronii ce vor sa stie parcursul masinii sau atunci cand inchiriati sau aduceti o masina pe platforma din strainatate.

Este nevoie doar de o cartela telefonica valida, care se introduce in aparat. Pentru a afla locatia, este de ajuns sa trimiteti un sms cartelei sim aferente dispozitivului, acesta va trimite un mesaj ce va contine coordonatele si un link cu care veti putea vedea locatia exacta cu o precizie de 5 m.

Functii principale

1. SMS de urmarire
2. Alarma de miscare si la parasirea perimetrului stabilit
3. Retine istoria traseului.
4. Monitorizare si comunicare (poti apela numarul de telefon din dispozitivul GPS ascultand tot ce se petrece in jurul dispozitivului GPS)
5. SOS alarma
6. Alarma depasire viteza
7. Alarma la soc
8. Alarma baterie descarcata
9. Mod Sleep
10. Pozitionare reala LBS

11. Platforma Web de urmarire on-line.

Specificatii tehnice:

  • Retea: GSM/GPRS
  • GSM/GPRS modul: MTK
  • Banda: 2G 850/900/1800/1900 MHz
  • GPS chip: NXP
  • Dimensiuni: 90 x 74 x 25 mm (3.54 x 2.91 x 0.98 in)
  • GPS acuratete: 5 – 50 metrii
  • Acumulator: 5000mAh
  • Incarcare:  5 V 
  • Greutate: 168 grams
  • Umiditate: 5%--95% 
Manual (Manual_TK905.doc, 935 Kb) [Descarcare]

Nu au fost găsite recenzii