- 41%
Suport tracker Airtag, THD, atasabil la bicicleta, negru
Suport tracker Airtag, THD, atasabil la bicicleta, negru Suport tracker Airtag, THD, atasabil la bicicleta, negru Suport tracker Airtag, THD, atasabil la bicicleta, negru Suport tracker Airtag, THD, atasabil la bicicleta, negru Suport tracker Airtag, THD, atasabil la bicicleta, negru Suport tracker Airtag, THD, atasabil la bicicleta, negru Suport tracker Airtag, THD, atasabil la bicicleta, negru Suport tracker Airtag, THD, atasabil la bicicleta, negru Suport tracker Airtag, THD, atasabil la bicicleta, negru

Suport tracker Airtag, THD, atasabil la bicicleta, negru

Scrie o recenzie
Pret lista: 118,00 Lei
70,00 Lei
Reducere: 48,00 Lei (41%)
Pune o întrebare
AIRTAG
in stoc
+

Suport AirTag/Antifurt bicicleta,mascat in sportul pentru bidonul de apa.


Lungimea totala a conectorului este de 77 mm, in interior se monteaza Airtag-ul apoi se pune capacul din silicon si peste acest sistem se adauga suportul de bidon. De fapt sistemul este ca o garnitura de cauciuc intre suportul bidonului de apa si cadru bicicletei.

Nu atrage privire si nici nu se observa. Produsul este realizat din silicon cauciucat, are o rezistenta sporita si durabilitate mare.

Andrei
Comentariu
Super marfa ! mi-am recuperat bicicleta furata in parc cu ajutorul acestui accesoriu ! merita cu varf si indesat daca tineti la bicla !multumesc trendmax !!!