Politica de returnare


Legislatia in vigoare se aplica persoanelor fizice.

Daca sunteti nemultumit de produsul primit, il puteti returna impreuna cu documentele insotitoare, iar noi va vom inapoia contravaloarea acestuia, conform legislatiei romane in vigoare. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, (conform Ordonantei de urgenta 34/2014) in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Trimiterea produsului se va face doar prin Fan Courier,nu se accepta exceptii.

Returnarea produsului o veti putea face dupa ce ne instiintati in scris despre intentia dvs la adresa trendmax.ro@gmail.com. Produsul se returneaza in ambalajul original, impreuna cu toate documentele care l-au insotit la dvs: factura fiscala, instructiuni de folosire si certificat de garantie.

ATENTIE ! Produsul returnat nu trebuie sa fie deteriorat, sa nu contina urme de utilizare, sa fie returnat in ambalajul(sa nu fie deteriorat) sau original cu toate accesoriile si etichetele intacte si sa aiba asupra sa toate documentele insotitoare cu care a fost expediat! Conform legislatiei romane in vigoare, cheltuielile de transport vor fi suportate de catre dvs.

Atentie ! Produselelor returnate cu ambalaj distrus sau/si accesorii desigilate,urme de folosire a aparatului li se vor aplica o penalizare de 10 % din pretul achizitiei !

S.C. EXET TOUR S.R.L. va returna contravaloarea produsului in cel mult 14 de zile, de la data anuntarii in scris a contractului de catre dvs. Suma returnata include cheltuielile de transport tur dar nu si retur(cand trimiteti produsul inapoi pentru returnarea banilor)

Suma returnata se va face doar in contul bancar (trebuie sa il furnizati impreuna cu numele cu care ati comandat).

In cazul in care un produs ajuns la dvs si in termen de 48 de ore de la primire semnalati un defect sau anumite functii nu functioneaza atunci acel produs este posibil sa fi fost livrat defect iar in acest caz produsul va fi inlocuit cu unul nou sau banii va vor fi returnati.