Termeni si Conditii

Va recomandam sa cititi cu atentie acesti termeni si conditii de utilizare ai site-ului pentru a evita eventualele neintelegeri.

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor si serviciilor prezentate pe acest site implica acceptarea acestor termeni si conditii. S.C. EXET TOUR S.R.L. isi rezerva dreptul de a face modificari acestor termeni si conditii, precum si in structura site-ului, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor.

Continutul site-ului trendmax.ro (texte, fotografii, scripturi, simboluri grafice, date tehnice, alte informatii) este proprietatea S.C. EXET TOUR S.R.L. si este aparata de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul S.C. EXET TOUR S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare.Informatia prezentata poate include inacurateti de ordin tehnic sau erori de tastat.

Informatiile acestui site va sunt oferite cu buna credinta, din surse apreciate ca fiind de incredere.In cazul in care vreunul din articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta legii dreptului de autor, va rugam sa ne contactati pentru a lua masurile care se impun.

Securitatea datelor personale vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale utilizatorilor acestui site.

TrendMax.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverele sau e-mail-urile expediate nu contin virusi informatici. TrendMax.ro nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.

TrendMax.ro nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt articol al site-ului este lipsit de erori sau ca este complet, sau stocul afisat pe site este cel exact (stocul fiind variabil) si nu va putea fi facut responsabil in cazul oricaror neconcordante sau lipsuri in ceea ce priveste produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse.

Cu toate acestea TrendMax.ro garanteaza inlocuirea si/sau acceptarea returului produselor ce vor fi considerate neconforme cu descrierea de pe site sau cu asteptarile clientului termen de 14 zile de la livrarea acestora.TrendMax.ro nu este responsabil pentru nelivrarea la timp a produselor, daca acest lucru tine de firma de curierat prin care au fost trimise. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta TrendMax.ro in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, spre solutionare.

Formularul de inscriere

Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate etc. De asemenea, informatiile colectate prin intermediul formularelor completate la crearea unui cont personal vor putea fi utilizate de catre S.C. EXET TOUR S.R.L. pentru imbunatatirea serviciilor de vanzare cu respectarea prevederile legilor in vigoare.

Inregistrarea ca membru, parola si comportamentul ca membru.

Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra.

Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL TrendMax.ro (SC EXET TOUR SRL) se angajeaza sa foloseasca datele clientilor exclusiv pentru scopul pentru care au fost introduse (efectuarea de comenzi online), informari comerciale despre produsele comercializate in magazinul nostru online. Ne obligam sa nu transmitem datele Dvs. personale catre terti si sa respectam confidentialitatea datelor. TrendMax.ro nu incurajeaza SPAM-ul, nu face schimb de adrese de email obtinute prin intermediul acestui website, nu divulga adresa Dvs. de email altor persoane, nu furnizeaza adresa Dvs. catre terti.

Prin completarea datelor Dvs. in formularul de creare de cont si/sau de Comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele Dvs. personale sa fie folosite pentru a va trimite confirmarea acceptarii comenzii si livrarea acesteia.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice TrendMax.ro are obligatia de a administra numai pentru scopurile specificate datele personale pe care Utilizatorul sau o alta persoana ni le furnizeaza si in conditii de maxima securitate. Scopul solicitarii si colectarii datelor cu caracter personal este de a opera si livra comenzile efectuate de Utilizator online.

Vă informăm că datele personale pe care Utilizatorii le furnizează Administratorului Site-ului sunt prelucrate în scopul oferirii în condiţii optime a serviciilor comerciale. Prin înscrierea pe Site/ completarea formularului de contact sau orice altă modalitate de preluare a unor astfel de date personale, Utilizatorul declară că este de acord ca toate datele personale să fie incluse în baza de date a Administratorului Site-ului și își dă acordul expres și neechivoc ca toate datele personale să fie stocate și utilizate pentru: activități de marketing prin primirea de mesaje de informare sau comerciale la adresele de e-mail comunicate; transmiterea de email-uri/mesaje informative și non-comerciale cu privire la concursurile, promoțiile și discounturile perioadei respective.

Conform Legii nr. 677/2001, clientul beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. De asemenea, clientul are dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale care il privesc si de a solicitata stergerea datelor. Pentru a beneficia de aceste drepturi, va rugam sa ne trimiteti o cerere scrisa pe adresa de email: trendmax.ro@gmail.com

Produse

Produsele de pe acest site sunt oferite in limita stocului disponibil. Nu pot fi cerute despagubiri in cazul in care comanda nu poate fi onorata din motive intemeiate (lipsa produsului din stocul furnizorului, eventuale greseli de tiparire etc.). In aceste cazuri TrendMax.ro va anunta clientul despre problemele aparute si va anula comanda. Valoarea maxima a obligatiilor a S.C. EXET TOUR S.R.L. fata de clientii sai, in cazul nelivrarii produselor sau a livrarii necorespunzatoare, reprezinta valoarea sumelor primite de la clienti.

Pretul

Preturile prezentate includ TVA (19%), insa nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site acest lucru. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel din timpul plasarii comenzii sau cu cel stabilit de comun acord cu consultantul de vanzari in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma.

Frecvent site-ul TrendMax.ro ofera clientilor sai promotii sau reduceri de pret pentru diverse produse (cele de sezon ori lichidari de stoc). Aceste produse sunt semnalate prin doua preturi (pret vechi - taiat cu o linie si pretul nou - fiind pretul produsului care beneficiaza de discount). Aceste produse (produsele discountate) nu mai beneficiaza de alte reduceri, vouchere sau coduri promotionale.

Garantia produselor.

Toate produsele comercializate de SC EXET TOUR SRL au o garantie de 24 luni(persoanele juridice 12 luni).Termenul de garantie incepe din momentul lansarii comenzii pe site sau telefonic.Pentru acordarea garantiei este necesar sa pastrati certificatul da garantie,factura sau bonul fiscal.

In cazul in care aveti o problema de garantie ne puteti contacta telefoic la 0774535492,in timpul programului sau non stop pe adresa de email trendmax.ro@gmail.com

In cazul in care solicitarea de acordare a garantiei este nejustificata (produs functional), solicitantul va achita taxele de transport retur pentru produse si eventuale costuri de diagnosticare (stabilite de unitatea de service).

Orice problema aparuta de garantie se va rezolva in maxim 15 zile calendaristice,conform legii

nr 449/2003,art 14,al.4.

Garantia produselor se face la adresa:Strada Tineretului,localitate Chiajna,Judet Ilfov (produsele se trimit doar prin Fan Courier,nu se fac predari personale la adresa mai sus mentionata).

Garantia se ofera doar pe teritoriul Romaniei.

Pentru plata metoda acceptata este plata ramburs,se plateste la curier in momentul livrarii produsului.

Politica de returnare


Atentie ! Produselelor returnate cu ambalaj distrus sau/si accesorii desigilate,urme de folosire a aparatului li se vor aplica o penalizare de 10 % din pretul achizitiei !


Legislatia in vigoare se aplica persoanelor fizice si persoanelor juridice.

Daca sunteti nemultumit de produsul primit, il puteti returna impreuna cu documentele insotitoare, iar noi va vom inapoia contravaloarea acestuia, conform legislatiei romane in vigoare. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, (conform Ordonantei de urgenta 34/2014) in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Trimiterea produsului se va face doar prin Fan Courier,nu se accepta exceptii.Expedierea se va face de la orice sediu Fan Courier sau puteti plasa o comanda de ridicare online pe site-ul https://www.fancourier.ro/en/

Returnarea produsului o veti putea face dupa ce ne instiintati in scris despre intentia dvs la adresa trendmax.ro@gmail.com. Produsul se returneaza in ambalajul original, impreuna cu toate documentele care l-au insotit la dvs: factura fiscala, instructiuni de folosire si certificat de garantie.

ATENTIE ! Produsul returnat nu trebuie sa fie deteriorat, sa nu contina urme de utilizare, sa fie returnat in ambalajul(sa nu fie deteriorat) sau original cu toate accesoriile si etichetele intacte si sa aiba asupra sa toate documentele insotitoare cu care a fost expediat! Conform legislatiei romane in vigoare, cheltuielile de transport vor fi suportate de catre dvs.

S.C. EXET TOUR S.R.L. va returna contravaloarea produsului in cel mult 14 de zile, de la data anuntarii in scris a contractului de catre dvs. Suma returnata include cheltuielile de transport tur dar nu si retur(cand trimiteti produsul inapoi pentru returnarea banilor)

Suma returnata se va face doar in contul bancar (trebuie sa il furnizati impreuna cu numele cu care ati comandat).Lasati contul bancar in colet.

In cazul in care un produs ajuns la dvs si in termen de 48 de ore de la primire semnalati un defect sau anumite functii nu functioneaza atunci acel produs este posibil sa fi fost livrat defect iar in acest caz produsul va fi inlocuit cu unul nou sau banii va vor fi returnati.

Promotii si concursuri

Noi ne stabilim singuri regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizam. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre TRENDMAX.ro in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil.

Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

Nu vom fi responsabili in fata nici unei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconforme continute de acest site.

Nu vom fi raspunzatori pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel pierderi.

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

1. Politica de utilizare cookies valabila incepand cu data 21.05.2018

Aceasta politica se refera la cookies si paginile web operate de SC EXET TOUR SRL. sediul social in localitatea Vidra,Judet Vrancea Romania, la care se va face in continuare referire sub forma „TrendMax”, „noi”, „a noastra”.

2. Ce este un cookie?
Un cookie este un fisier text de mici dimensiuni, format in general din identificatori, nume ale website-urilor litere si numere, caruia utilizatorul, cand navigheaza pe pagina web prin intermediul unui browser web (ex: Internet Explorer, Chrome, etc.), ii poate permite sau nu instalarea prin stocare pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente folosite de acesta. Fisierul cookie este “pasiv” (nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard disk-ul utilizatorului).

3. La ce sunt folosite cookies?
Aceste fisiere fac posibila recunoasterea terminalului utilizatorului si prezentarea catre acesta a unui continut adaptat preferintelor sale. Cookies asigura utilizatoriului o experienta placuta de navigare si sustin eforturile noastre pentru a oferi servicii confortabile utilizatorului, cum ar fi: preferintele in materie de confidentialitate online, cosul de cumparaturi sau publicitate relevanta. Cookies sunt utilizate in pregatirea unor statistici anonime agregate care ne ajuta sa intelegem modul in care un utilizator beneficiaza de paginile noastre web, permitandu-ne imbunatatirea structurii si continutului acestora.

4. Ce tipuri de cookies folosim?
Folosim doua tipuri de cookies:

 • de sesiune - fisiere temporare ce raman in terminalul utilizatorului pana la inchiderea sesiunii de navigare sau inchiderea aplicatiei (browser-ului web)
 • persistente - fisiere care raman in terminalul utilizatorului pe o perioada definita de parametrii acelui cookie sau pana sunt sterse manual de utilizator.

5. Cum sunt folosite cookies de catre acest site?
O vizita pe acest site poate plasa urmatoarele tipuri de cookies:

 • Cookie-uri de performanta a site-ului;
 • Cookie-uri de analiza a vizitatorilor;
 • Cookie-uri de inregistrare;
 • Cookie-uri pentru publicitate;
 • Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate.

Exemple privind utilitatea cookies (care nu necesita autentificarea unui utilizator prin intermediul unui cont):

 • Continut si servicii adaptate preferintelor utilizatorului – categorii de produse si servicii.
 • Oferte adaptate intereselor utilizatorilor;
 • Retinerea detaliilor de autentificare (utilizator si parola);
 • Retinerea filtrelor de protectie a copiilor privind continutul pe Internet (optiuni family mode, functii safe search);
 • Limitarea frecventei de difuzare a reclamelor – limitarea numarului de afisari a unei reclame pentru un anumit utilizator pe un site;
 • Furnizarea de publicitate relevanta pentru utilizator;
 • Masurarea, optimizarea si caracteristicile de analitice – cum ar fi confirmarea unui anumit nivel de trafic pe un website, ce tip de continut este vizualizat si modul cum un utilizator ajunge pe un website (ex.: prin motoare de cautare, direct, din alte website-uri etc). Website-urile deruleaza aceasta analiza a utilizarii lor pentru a imbunatati continutul acestora in beneficiul utilizatorului.

Cookies care, din punct de vedere tehnic, nu sunt obligatorii a fi stocate pe terminalul utilizatorului, vor fi folosite doar daca utilizatorul isi exprima consimtamantul expres si neechivoc in legatura cu acestea, prin bifarea categoriilor prezentate.

Utilizatorul isi poate retrage consimtamantul in orice moment prin modificarea setarilor aferente browser-ului utilizat. Detalii privind modificarea setarilor browserelor puteti gasi pe website-urile dezvoltatorilor browserelor , in Sectiunea ”Setari”, prezentate mai jos:

6. Ce date contin cookies?

In cele mai multe cazuri, cookies nu identifica in mod direct utilizatorii de Internet, ci terminalul de pe care acestia au accesat anumite pagini web. Aceste date sunt criptate intr-un mod care nu permite accesul neautorizat al tertilor.

7. Retentia si stergerea cookies

In general, o aplicatie folosita pentru accesarea paginilor web permite salvarea cookies pe terminalul utilizatorului in mod implicit. Aceste setari pot fi modificate de catre utilizator astfel incat administrarea automata a cookies sa fie blocata de browser-ul web sau utilizatorul sa fie informat de fiecare data cand cookies sunt trimise catre terminalul sau.

8. Actualizari are politicii de cookies

TrendMax poate actualiza prezenta politica de cookies pentru a reflecta schimbari ale diverselor cookies folosite in scop operational, juridic sau de reglementare. Va rugam sa cititi regulat politica de cookies pentru a va asigura ca sunteti informat corespunzator cu privire la modul in care utilizam cookies. Data prezentei politici este actualizata in antetul acestei sectiuni.

9. Linkuri utile

Daca doriti sa afli mai multe infromatii despre cookie-uri si la ce sunt utilizate, recomandam urmatoarele linkuri:
Microsoft Cookies guide
All About Cookies

http://www.youronlinechoices.com/ro/